2010 m. spalio 19 d., antradienis

Trash

682528_trashboxKad JAV gyventojai yra didziausi vartotojai tikriausiai jau esate girdeje ne karta - naturalu, kad jie tikriausiai ir didziausi siukslintojai. Pamenu Lietuvoje i savaite karta ar du isnesdavom nedideli krepsi siuksliu, ciagi ju daug daugiau. Rusiuoja tik entuziastai - surusiuotas siuksles deda i melynus krepsius - juos nemokamai karta per savaite surenka pravaziuojanti masina.

Neseniai dirbau viename nuosavame name suburb rajone ir tik rasydamas si irasa prisiminiau - lauke stovejo 6 siukslines ( dideles plastikines ), garaze dar 4. Gyvena jame du senukai. Gal pas juos siuksline atvaziuoja labai retai ? :)

Kitas pastebejimas - isvazinejau gana didele dali amerikos - ne karto nemaciau niekur savartynu - toki kiekiai siuksliu o savartynu neuzmaciau. Lietuvoje pamenu buvo daznai akcentuojama, kad nera kur deti siuksliu - reikia dar vieno siukslyno - dar ir dar. Pas mus dar juk ir paezerese ir paupese, parkuose sugeba daug palikti - o cia svaru, grazu, net sugrebtus lapus ir tuos sukisa i siukslines. Nezinau,- vieni sako veza i jura skandinti, kiti, kad isveza i kitas valstijas ( pvz NYC veza net i OHIO nes jau kvota virsyta ) Isivaizduokite - siuksline veza siuksles nuo miesto 5-600 myliu...

O kaip yra istikruju ?

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą