2010 m. rugsėjo 24 d., penktadienis

Pasirinkimas

i-kaire-eisi-arkli-prarasi-i-desine-pasuksi-pats-negrisi-2279-1Bandziau prisiminti ar kada nors gyvenime jauciausi geriau nei dabar ? Vaikysteje ka daryti sakydavo tevai, mokykloje mokytojai, destytojai, darbdaviai. Zmona, vaikai - o ka pagavos kaimynai ? Kada gi pats pagaliau pradesi mastyti savo galva ?

Viskas del tu ribojimu. O dabar gyvenu kaip noriu ir kada noriu, darau ka noriu. Nebera jokiu normu i kurias buciau ispraustas, niekas man nieko naiskina kaip ir ka daryti todel dziaugiuosi sia akimirka nes puikiai zinau, kad tuoj ji baigsis (kaip ir visa kita). Gal ir pagalvoja kartais ka nors negero, bet ir dziugu kad as negirdziu ju minciu.

Nebereikalo naujai atejusio darbuotojo i imone senos protingos avys klausdavo: KAIP JU AVIU BURYS ATRODO IS SALIES ? Kai esi buryje aviu gali mayti tik tai ka mato jos, noredami suzinoti tiesa - klauskite suns arba piemens.

Gal nesu piemuo ar suo, bet neesu ir tame buryje - esu lyg stebetojas, kaip kine - istieses kojas kramtau popkorna.

Ech kad zinotumete kaip gera sustoti, susivokti, paklausineti saves. O jau maniau,  kad klausimu nebeliko, kai leki strimgalviais - klausimu nera. Veikia tik motorines smegenys - reikia ziureti kad kam nors neivaziuotum ar tiesiog nenuvaziuotum nuo kelio, pro reta pasiziuri spidometro ir kuro parodymus - manai viskas gerai o is tikruju tai esi vamzdyje -  apribotas jo matmenu, dar atrodo, kad valdai situacija bet ka tu ten valdai tame vamzdyje ? Tiesiog plauki su visais sudais ir tiek. O noretusi pasirinkti,... lyg kryzkeleje ... „Į kairę eisi – arklį prarasi, į dešinę pasuksi - pats negrįši...“

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą